طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز)

به گزارش مجله سرگرمی، شیرینی نعلی یکی از شیرینی های بسیار ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز است. در اینجا با طرز تهیه شیرینی نعلی شکل خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز)

شیرینی نعلی یکی دیگر از انواع شیرینی های مخصوص عید نوروز است که جزو شیرینی های خشک محسوب می گردد. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و دردسترسی تهیه می گردد و به دلیل داشتن کره، بسیار خوش مزه است. قبلا در سایت خبرنگاران طرز تهیه بسیاری از شیرینی های خوشمزه نوروزی شامل شیرینی مربایی، شیرینی اسکار، شیرینی نخودچی، شیرینی برنجی، شیرینی لوز نارگیل، سوهان عسلی و ... را به شما آموزش داده ایم. این بار اما نوبت آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی است پس این بار هم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نعلی

آرد سفید قنادی120 گرم
کره70 گرم
پودر شکر50 گرم
شکلات شیری200 گرم
تخم مرغ کامل1 عدد
روغن مایع2 ق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ1 عدد
خلال بادامبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی نعلی

  1. برای تهیه شیرینی نعلی کره باید به دمای محیط رسیده باشد. پس ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر شکر با همزن با دور کند مخلوط کنید.
  2. وقتی پودر شکر و کره خوب مخلوط شدند و به رنگ کرمی درآمدند، تخم مرغ کامل را اضافه کنید و باز با همزن بزنید.
  3. سپس آرد را یک باره اضافه نموده و باز با همزن مواد را مخلوط کنید.
  4. وقتی خمیر به شکل یک دست درآمد، آن را از ظرف به یک کیسه فریزر منتقل نموده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر به اصطلاح استراحت کند. این کار برای این است که خمیر عمل آمده و حالت چسبندگی که دارد از بین برود.
  5. یک ربع قبل از بیرون آوردن خمیر از یخچال، فر را با دمای 175- 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد به سراغ خمیر بروید.
  6. از خمیر استراحت نموده گلوله هایی به اندازه نصف گردو برداشته و با دست روی میز کار به صورت استوانه ای در بیاورید و بعد دو سر خمیر را به یکدیگر نزدیک کنید تا به شکل نعل اسب دربیاید.
  7. شکل دیگری که برای این شیرینی می توانید به کار ببرید به این صورت است که خمیر را به شکل همان استوانه های باریک و کوتاه فرم داده و دیگر سر و ته خمیر را به هم نزدیک نمی کنید، با استفاده از یک قلمو یا نوک انگشت، مقداری سفیده تخم مرغ که با چنگال کمی هم زده اید را روی این استوانه ها بمالید و روی آن ها خلال بادام بریزید. سفیده تخم مرغ باعث می گردد خلال ها به شیرینی بچسبند.
  8. وقتی همه خمیر را به همین شکل درآوردید، آن ها را کف سینی فر و روی کاغذ روغنی بچینید.
  9. سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
  10. وقتی شیرینی ها پخته شدند، سینی را از فر خارج نموده و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
  11. در این فاصله، شکلات شیری را به همراه روغن مایع داخل ظرف مناسبی ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و به روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.
  12. وقتی شیرینی ها خنک شدند، آن ها را از یک سمت داخل شکلات و بعد در صورت تمایل داخل پودر پستهً ودر نارگیل یا ترافل های رنگی فرو ببرید.

چند نکته درباره تهیه شیرینی نعلی

  • در این شیرینی به هیچ عنوان شکر را با پودر شکر جایگزین کنید.
  • اگر بخواهید ماندگاری این شیرینی بیشتر گردد باید به جای کره از مارگارین بهره ببرید. اما به هیچ وجه از روغن صاف یا روغن قنادی استفاده نکنید زیرا شیرینی بعد از پخت سفت و بی کیفیت خواهد شد.
  • همچنین اگر از مارگارین خوش تان نمی آید و طعم کره را بیشتر می پسندید، می توانید از کره تصفیه شده نیز بهره ببرید. به این ترتیب، می توان این شیرینی را تا 2 ماه در دمای محیط و تا 6 ماه در یخچال نگهداری کرد.

همانطور که دیدید این شیرینی بسیار ساده است و با کمترین و در دسترس ترین مواد اولیه تهیه می گردد. امیدواریم از این نکات آموزشی استفاده نموده و این شیرینی خوش طعم و ساده را تهیه نموده و از مهمانان نوروزی خود با شیرینی خانگی سالم و خوشمزه پذیرایی کنید.

گروه آشپزی خبرنگاران

wallpaper7.ir: مجله تصویر و سرگرمی | مجله آموزشی با سرگرمی گرافیستها و کاریکاتوریست ها

asiaro.ir: تور آسیایی ارزان | تور ترکیبی آسیایی | تور ترکیبی جنوب شرق آسیا

pariha.com: پریها | اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما

منبع: setare.com
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 128609

به "طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید