طرز پخت سیر قلیه

به گزارش مجله سرگرمی، سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه از غذاهای محلی و پرطرفدار شمال کشور است.

طرز پخت سیر قلیه

شهرهای شمالی ایران علاوه بر جاذبه های تفریحی جذاب، غذاهای خوشمزه با چاشنی های بومی اشتهاآور دارند. خورش سیر قلیه یکی از این غذاها است که در پخت آن از برگ سیر تازه و گوشت مرغ یا مرغابی استفاده می شود. با بخش آشپزی خبرنگاران و طرز تهیه سیر قلیه همراه باشید.

مواد لازم خورش سیر قلیه با مرغ:

  • لپه 1و ½ پیمانه
  • برگ سیر سرخ شده 6 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • تخم مرغ 5 عدد
  • مرغ 600 گرم سینه یا ران (می توانید با جای گوشت مرغ از گوشت اردک و غاز هم استفاده کنید)
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میران لازم

طرز تهیه:

  • از شب قبل لپه ها را بخیسانید. توجه داشته باشید که آب لپه ها باید چند بار عوض شود. بعد از این مدت زمان لپه ها را بپزید.
  • برگ های سیر شسته شده که آب آن ها را گرفته اید به صورت ریز (مثل سبزی خورشتی) خرد کنید.
  • پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  • برگ های سیر را به پیاز اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا طلایی شوند.
  • تخم مرغ ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید کمی خودشان را بگیرند. سپس ترکیب تخم مرغ و سیر و پیازها را هم بزنید و لپه ها را به آن اضافه کنید.
  • مرغ را به صورت جداگانه همراه با زردچوبه، نمک و فلفل و یک عدد پیاز بپزید. بهتر است مرغ را با آب خالی بپزید، وقتی آب به جوش آمد کف روی آب مرغ را بگیرید و بگذارید دوباره مرغ همراه با پیاز، فلفل، زردچوبه و نمک بپزد.
  • مرغ ها را بعد از پخت در ظرف دیگری سرخ کرده و به همراه آب مرغ به سیر و تخم مرغ و پیاز اضافه کنید. سپس اجازه دهید این مواد با هم پخته شود و اصطلاحا به روغن بیفتد. توجه داشته باشید که آب خورش در خاتمه نباید زیاد باشد.

برای طعم دهی به این خورش می توانید از آبغوره نیز استفاده کنید. خورش سیر قلیه به همراه برنج و انواع ترشی و سالاد و زیتون سرو می شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با غذاهای بیشتر لونگی مرغ، غذاهای محلی شمالی را مطالعه کنید.

sloblag.com: سلوبلاگ: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سلوبلاگ

virapars.ir: ویراپارس: سئو، طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت، طراحی پرتال، طراحی قالب وردپرس

dorezamin.com: دور زمین: بانک سفر و گردشگری

منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 74623

به "طرز پخت سیر قلیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز پخت سیر قلیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید