مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در مجله Desalination به چاپ رسید

به گزارش مجله سرگرمی، مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری با ارائه روش نو شیرین کردن آب در مجله Desalination به چاپ رسید.

مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در مجله Desalination به چاپ رسید

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در مجله Desalination به چاپ رسید.

این مقاله حاصل پژوهش مشترک محسن عباسپور و حامد اکبرزاده، اعضای هیئت علمی گروه شیمی این دانشگاه با پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد است.

این تحقیق فرآیند نمک زدایی با استفاده از روش اسمز معکوس و با به کارگیری نانولوله های کربنی را تشریح می نماید. در این فرآیند از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی استفاده شده است.

نتیجه های به دست آمده در این پژوهش نشان می دهد که اندازه عبور یون های سدیم و کلر در سیستم نانولوله های باردار، صفحات گرافن باردار و فولرن باردار داخل نانولوله صفر است که این روش برای فرآیند نمک زدایی بسیار کاربردی است.

این مقاله در نشریه Desalination با ضریب تأثیر 7.1 که جزء 10 درصد مجلات حوزه منابع آب و مهندسی شیمی است، منتشر شده است.

sloblag.com: سلوبلاگ: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سلوبلاگ

virapars.ir: ویراپارس: سئو، طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت، طراحی پرتال، طراحی قالب وردپرس

dorezamin.com: دور زمین: بانک سفر و گردشگری

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 152057

به "مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در مجله Desalination به چاپ رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله پژوهشگران گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در مجله Desalination به چاپ رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید